Waar je 'Bottoms' kunt bekijken en streamen - |Film| (2024)

  • Categorie: |Film|

Welke Film Te Zien?

Wat is de middelbare school zonder een beetje vechten?

Waar je 'Bottoms' kunt bekijken en streamen - |Film| (1)

Snelle koppelingen

  • Wanneer is de releasedatum voor broeken?
  • Gaat Bottoms naar de bioscoop?
  • Bottoms-tickets en aanvangstijden
  • Zal Bottoms overgaan op streaming?
  • Komt Bottoms uit op dvd en Blu-ray?
  • Bekijk de trailer van Bottoms
  • Andere films om naar te kijken als Bottoms

De middelbare school kan voor iedereen een heel andere ervaring zijn, maar als Bodems leert ons één ding: elke middelbare school heeft een vechtclub nodig. Misschien. In de komende komedie van Orion Releasing testen twee middelbare scholieren die theorie. Josie ( Ayo Edebiri ) en PJ ( Rachel Sennott ) staan ​​ver van de top van de voedselketen, slechts twee vreemde tieners die hun best doen om de middelbare school te halen en de aandacht van twee andere meisjes te trekken. Dus toen een incident met een voetballer genaamd Jeff ( Nicolaas Galitzine ) voor wat problemen zorgt, richten Josie en PJ een vechtclub op. Ze schilderen het af als een manier voor andere meisjes op school om zelfverdediging te oefenen. Hun werkelijke bijbedoeling? Verliezen hun maagdelijkheid door hun twee verliefdheden. De vechtclub krijgt echter snel grip en Josie en PJ beginnen de controle over de situatie te verliezen en moeten een uitweg vinden om te voorkomen dat hun ware plan aan het licht komt.

SCROLL OM DOOR TE GAAN MET INHOUD

Bodems werd mede geschreven en geproduceerd door Rachel Seligman en castlid Rachel Sennott, met Seligman als regisseur. De speelfilm herenigt het duo, dat eerder samenwerkte Shiva-baby , geschreven en geregisseerd door Seligman en met Sennott in de hoofdrol. Samen met het tweetal Bodems was uitvoerend geproduceerd door Ted Deiker ( Onze vriend , Boekenclub ). Producenten omvatten Elisabeth Banken , Max Handelman , En Alison Klein , waar hij eerder aan werkte Cocaïne beer . Samen met de genoemde cast, Bodems sterren Ruby Cruz , Kaia Gerber , Punkie Johnson , Marshawn Lynch , Havana Rose Liu , Miles Fowler , En Dagmara Dominicczyk , onder andere.

Op weg naar Bodems ' theatrale release hebben we alle informatie verzameld die we weten over aanvangstijden, tickets, streaming en meer.

Waar je 'Bottoms' kunt bekijken en streamen - |Film| (2)
Bodems
Datum van publicatie
25-08-2023
Regisseur
Emma Seligman
Vorm
Nicholas Galitzine, De Tweede, Dagmara Dominczyk, Rachel Sennott
Beoordeling
R
Looptijd
92 minuten
Hoofdgenre
Komedie
Genres
Komedie

Wanneer is de releasedatum voor broeken?

Bodems debuteerde eerder dit jaar voor het eerst op het SXSW Film Festival op 11 maart. Het zal zijn bredere debuut maken aan het einde van deze maand, op vrijdag 25 augustus. Het deelt een releasedatum met andere verwachte functies, waaronder Grote toertochten , met in de hoofdrol David Haven En Orlando Bloom ; Gouda , geleid door Helen Mirren ; En Vergelding , welke sterren Liam Neeson En Of Dumezwini .

Gaat Bottoms naar de bioscoop?

Ja, Bodems zal in de bioscoop verschijnen. Hoewel het de ronde zal doen in de VS, zal het een relatief beperkte release zijn.

VERWANT: 'Bottoms': releasedatum, plot, cast en alles wat u moet weten

Bottoms-tickets en aanvangstijden

Waar je 'Bottoms' kunt bekijken en streamen - |Film| (3)

Bodems Tickets zijn nu te koop, en je kunt hieronder links voor deze tickets en aanvangstijden vinden:

Zal Bottoms overgaan op streaming?

Waar je 'Bottoms' kunt bekijken en streamen - |Film| (4)

Op dit moment zijn er nog geen streamingplannen publiekelijk aangekondigd Bodems . Omdat de film zich echter in eigendom van MGM Studios bevindt, kan het publiek waarschijnlijk verwachten dat de film in de toekomst op Prime Video zal verschijnen. In 2021, Amazon heeft MGM officieel gekocht , wat betekent dat de MGM-bibliotheek nu onder de paraplu van Amazon valt. Als zodanig is een groot deel van de MGM-catalogus beschikbaar op Prime Video, inclusief andere aanvullende MGM-eigendommen en hun catalogi, waaronder Bodems .

Komt Bottoms uit op dvd en Blu-ray?

Voorlopig, Bodems heeft nog geen dvd-, Blu-ray- of andere digitale releasedatum. Mocht het naar een fysieke release gaan, dan kunnen kijkers deze waarschijnlijk een paar weken of langer nadat de bioscoopuitzending is afgelopen, verwachten.

Bekijk de trailer van Bottoms

De officiële trailer voor Bodems vrijgegeven op 6 juni. Het is geen verrassing als PJ en Josie een aankondiging horen dat 'de lelijke, ongetalenteerde hom*o's' naar het kantoor van de directeur moeten gaan. Gewoon standaard dingen op de middelbare school. De klap voor het gevoel van eigenwaarde houdt hen echter niet tegen, want ze zijn vastbesloten om twee andere meisjes in hun klas voor zich te winnen. Helaas komen ze in de problemen nadat ze nauwelijks een stervoetballer met een auto hebben aangesproken - vandaar de oproep om de directeur te zien. Josie verzint snel een excuus voor het incident, dat op de een of andere manier slaagt. Het betekent ook dat Josie en PJ nu daadwerkelijk door moeten gaan met hun on-the-fly vechtclub. Het gaat ongeveer zo goed als je in eerste instantie zou verwachten, maar iedereen lijkt enthousiast genoeg. Te midden van dit alles plaagt de trailer een film die zich naar zijn grove en hilarische kant neigt, maar onderweg ook een serieuze boodschap bevat.

VERWANT: Vóór 'Bottoms' speelden Ayo Edebiri en Rachel Sennott de hoofdrol in deze kortstondige comedy Central-serie

Andere films om naar te kijken als Bottoms

Waar je 'Bottoms' kunt bekijken en streamen - |Film| (5)

Wraak doen (2022) : Een beetje meer over de donkere kant van komedie, Wraak doen volgt Drea ( Camila herstelt ) en Eleanor ( Maya Hawke ), een onwaarschijnlijk duo dat de pestkoppen beu is. Drea is de bijenkoningin van school, maar wanneer een sekstape van haar lekt, tuimelt ze van haar plek in de voedselketen. Ondertussen is Eleanor een bescheiden leerling, een overplaatsingsstudent die nu naar dezelfde school gaat als haar pestkop toen ze jonger was. Dus nadat de twee elkaar hebben ontmoet en meer over elkaar te weten zijn gekomen, beloven ze wraak te nemen op de pestkoppen van de ander.

beste films op Amazon Prime januari 2019

Kijk op Netflix

Shiva-baby (2020) : Shiva-baby brengt dingen die buiten het bereik van de middelbare school vallen, maar het is noodzakelijk kijken voor de andere Seligman en Sennott-samenwerking. De film draait om Danielle (Sennott), een jonge Joodse vrouw die met haar ouders vastzit in een Shiva. Als de eindeloze vragen van haar familie nog niet genoeg zijn, besluit haar sugar daddy te verschijnen – samen met zijn vrouw. Maar omdat zelfs dat niet genoeg is, komt Danielle ook haar ex-vriendin tegen.

Kijk op Max

Slim boek (2019) : Hard werken, maar harder feesten – vooral aan het einde van het laatste jaar. In Slim boek , beste vrienden Amy ( Kaitlyn Dever ) en Molly ( Muts Feldstein ) hebben hun academische toekomst in de tas. Ze hebben de hele middelbare school hard gewerkt en zich onderweg door niets laten afleiden. Maar op de avond van hun afstuderen beseffen ze dat ze misschien wat meer hadden moeten loslaten, omdat ze zich sociaal achter hun leeftijdsgenoten voelden. In een laatste poging om het beste uit de middelbare school te halen, besluit het paar er een feestje van te maken, maar een hele middelbare schoolervaring in één avond proppen is niet zo eenvoudig als ze dachten.

Huur op Prime Video

Waar je 'Bottoms' kunt bekijken en streamen - |Film| (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 5639

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.